top of page

Jeugdkamp

Waterski & Wakeboard Vereniging De Rooye Plas heeft intensief trainingsweekend achter de rug.

Iedere vrijdagavond zijn deze fanatieke jeugdleden te vinden op- en aan de Rooye Plas in Handel. Daar worden zij getraind door meervoudig Nederlands Waterskikampioen Freek School en menig jeugdlid droomt ervan om later in zijn voetsporen te kunnen treden.

In het weekend van 11 en 12 september was het trainingskamp dan ook drukbezocht met maar liefst 15 deelnemers. Waterskiën en ook Wakeboarden kon, zoals gewoonlijk, op de vrijdagavond, maar ook op de zaterdagochtend en zaterdagmiddag mocht iedereen nog een aantal keer het water op.

Een paar fanatiekelingen ging zaterdagochtend om 7 uur alvast een keertje. Met de ochtenddauw nog op het vlakke water, wetsuits aan en genieten! Aan het einde van het trainingskamp werden de kinderen getest volgens het testboekje van de NWWB, de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond. De Instructeur en Jurylid namen van ieder een test af, waarbij wordt beoordeeld wat het niveau is van ieder jeugdlid. Bij de start van het waterskiseizoen was ook al eens zo’n niveau-meting gedaan. Wat is er deze zomer flink vooruitgang geboekt bij alle leden!

De jeugdleden van de Rooye Plas zijn helemaal klaar om aan hun eerste wedstrijden te gaan deelnemen. Daarom trainen zij deze weken nog even fanatiek door voor de rookie wedstrijden tijdens het Clubkampioenschap van De Rooye Plas op zaterdagochtend 26 september. Iedereen is dan natuurlijk welkom om te komen kijken rond de plas, mits de RIVM richtlijnen in acht worden genomen.

Uitgelichte berichten
Archief
Recente berichten
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page